heikt

Idag är jag ledig

Dusch, plugg, träffa Carmen och Isak står på programmet!

Igår när jag hade 1a Adventsfika med släkten i ett extremt kallt hus (Nilla, till och med mycket kallare än mitt rum) såg det ut så här:



hade inte tackat nej!



TUNISIEN











Softade lite hönd i Tunisien!

Day 03 – Your parents

Vet att det var ett tag sen jag bloggade hehe... Men men bättre sent än aldrig antar jag.

Day 03 – Your parents

 

 

Jag har då två stycken föräldrar som allt som oftast är ganska snälla! Mamma är sångerska och går runt och sjunger tills man (jag) blir galen och pappa är jag vet inte riktigt vad, men från början är han civilingenjör! När jag var 4 år gammal skilde sig mina föräldrar, något jag inte har lidit av mer än att jag är tvungen att packa ner mina saker i en massa väskor och flytta dem med mig.

 

Mamma: Är nog världens snällaste. Hon lyssnar alltid på mina 30580857 mer eller viktiga saker jag har att säga, förhör mig på mina läxor och lyssnar när jag spelar gitarr. Vi dricker alltid en väldans massa te och jag trivs bra i vår 3a i Guldheden. Mammi gillar att vara med sina vänner, med sin fästman (älskar det ordet ja) och antar att hon gillar att sjunga också eftersom att det är det hon jobbar med..

 

Pappa: Försöker alltid vara rolig, ibland lyckas han också. Rätt snäll han med, fast ganska borta i sina tankar ibland. ÄLSKAR allt som går ut på att röra på sig, paddla kanot, åka skidor, springa osvosvosov vilket ganska ofta driver mig till vansinne. Pappa träffade min låtsasmamma, Lise-lotte, när jag var typ 5 och från att jag var 6 har vi bott i ett hus i Mölndal, när jag var 8 kom min lille lillebror! Jag tycker väldigt mycket om min pappa och vi gör konstiga saker tillsammans, typ räknar matte, diskuterar skolgrejer vilket nästan alltid slutar med att jag blir arg och kollar på vem vet mest.

 



Day 02 – Your first love


Jaa, jag vet väl inte om jag var kär, men så kär man kan vara när man är typ 7. Albin hette han, blond och blåa ögon och jag frågade chans i Sälen, inuti en garderob (romantiskt obs!) Därefter var vi tillsammans väldigt länge, mer än ett år. Vi träffades nog inte särskilt ofta, han gillade mest att leka med lego och spela dataspel men min mamma kände hans föräldrar så det passade väl bra på något sätt. Jag minns att vi klättrade upp i ett träd för att komma undan hans jobbiga lillebror Felix. Ja, den första kärleken var väl fin på sitt sätt. Därefter följde en enda lång raksträcka av olycklig kärlek, med undantag får några få bra moments, fram tills den här sommaren då jag träffade min nuvarande pojke. Isak heter han och är blond och blåögd han med, vilket sammanträffande! Ganska fin är han också hihi

Day 01 – Introduce yourself

 

Mitt namn är Sara Sofia Rutberg, och en solig dag närmaste bestämt den sjätte augusti 1994 kom jag till världen.

I Kallebäck spenderade jag mina första levnadsår för att därefter spendera varannan vecka i Mölndal och Guldheden. När jag var 7 började jag på Mossebergsskolan, i den klass jag gick 10 år med SOM JAG ÄLSKAR.

Jag är snäll, snygg, fantastisk, underbar, underbarn och bäst. Eller inte… Jag har helt enkelt mina bra och dåliga sidor, som alla andra. På min fritid försöker jag ignorera mina läxor, ignorera att jag har ett gymkort och är istället inne på facebook och trycker på uppdateraknappen. Jag lyssnar också på musik ibland, gärna Håkan. Vi har en speciell relation jag och Håkan, hehe…

Nu låter jag som en efterbliven ensamvarg, men jag har faktiskt vänner också. Väldigt fina sådana, som jag är med ibland. En pojkvän har jag också, han heter Isak och är snälld, i alla fall ibland! Spela gitarr gör jag också, från början i ett band som hette ”The fake society” som sedan bytte namn till ”heartexplotions” och tappade alla medlemmar.

Jag bor på två ställen, och har därför två rum att dammsuga. Därför är det jävligt mycket damm under båda sängarna. Tips: kryp inte under. Jag gillar kläder men orkar inte köpa dom. Jag har ett presentkort på 500 kronor som jag inte använt än. (Freja hälsar: IDIOT) Jag är en sån kallad glasögonorm men använder oftast linser för att göra min syn normal.

Jag älskar att titta på ”Ensam mamma söker” för mammorna verkar genuint kära och är söta. Eller egentligen spelar det ingen roll vad man sätter på, bara det är svenskt och innehållslöst.

Jag har en katt som heter Saga. Innan kunde man se alla hennes revben, men nu har hon blivit tjock som en boll. Jag har ett husdjur till, han heter Elias och kommer oftast när man ropar. Eller, det är egentligen min halvbror.

Jag älskar New York och kommer nog bo där någon gång (för jag vill bli som NIOTILLFEM hehe).

Jag gillar att läsa också, läser allt möjligt men gärna chicklits för jag är ytlig. Jag älskar att dricka te och gör det oavbrutet.

 

Well, that’s me!


Snodd av Nilla

 

 

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment 
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

 

Let's go!


Jag är bäst på att uppdatera och nu är det höst!


Idag kom min brud hem!




Min gos!


RSS 2.0