.

ONE MORE TIME WITH FEELING


BABES



dg kb lb bb eb cp ok

Efterbliven älsklingstjej och miniäpple

Nilla (geniusnextdoor.blogg.se) och jag tog en promenad i söndags, hon var finklädd, hon tycker nämligen om att matcha grått med grått..

Våra fötter styrde oss mot Ica Haga och jag inhandlade choklad och te, och Nilla ville ha ett miniäpple för 1;50 (så det fick hon) och lekte efterbliven i kassan, jag tror kassörskan blev rädd.

Älskar iaf den bruden hehehe


En bokmässa

Träffade Ernst, my homeboy och fixade autograf åt Isak (världens bästa flickvän? hehehe) och inhandlade 3 böcker, varav den ena skymtar i påsen. Jävligt skum bok om stureplan brats, men ganska underhållande. Handlar mest om hur mycket knark man kan ta och hur mycket man kan dricka och hur många "snuttisar" (småbrudar..) man kan sätta på. Ett helt vanligt liv, ungefär som mitt alltså. Speciellt det med snuttisar.

 


HÄST

När löven på huset är lika röda som huset dår är det nog höst..

I skrivande stund försöker jag befria mig från min bror som försöker låsa fast mitt ben i mitt skrivbord, go kille.


Största förlorarN



Älskar min katt och bilden har verkligen inget med texten att göra.

Började 12:20, hade So, hade Spanska och slutade. Varför älskar mitt schema mig? Är det normalt att ha bättre schema än i 9an?
Därefter gick jag till Stadsbiblioteket och lånade Ebbas stil av Ebba von Sydow. Hon tycker att jag ska investera i en cashmirtröja i rosa, det tycker inte jag.
Sedan, sushi med Louise och chillidill med Freja. Ignorerar min skrikande plugghög genom att inbilla mig att den inte finns, asbra taktik. Jag har en förkylning som ALDRIG släpper sitt jävla grepp om min hals och imorn ska jag vara klar med min analys av "att sova". Det är jag inte, synd för mig. Pusshej (rim!)

Höstelihöst

Nu är hösten här, klara kalla höstdagar som denna får mig att orka mörkret som snart kommer invadera. Nu vill jag ha en varm mysig kofta att krypa upp i och helst lite mindre plugg.

Ny gosig halsduk, 149@Cubus, skynda fynd alltså!


Vad händer egentligen med Sverige?

Nu är valet avslutat och resultatet var inte så särskilt överraskande, den borgeliga regeringen sitter kvar. Eller, jag måste ju säga förmodligen. Det är ju nämligen så att ett nytt parti nu kommit in i riksdagen, ett parti som får vågmästarrollen. Ett främlingsfientligt parti med bevisade rötter i bl.a. nynazism. Jag pratar självklart om Sverigedemokraterna. Medan valresultatet blev allt klarare la jag upp en status på facebook: "Just nu skäms jag otroligt över att vara svensk". Och det är verkligen så jag känner. Mina medmänniskor har röstat in ett extremistparti i riksdagen. Detta parti ska nu få lyfta sina frågor i riksdagen. Få nå ut med sin främlingsfientliga politik. Jag beklagar sorgen, för mig själv och för Sverige, för det här är början på något allvarligt. 2014 hoppas jag att alla har tagit sitt förnuft till fånga, för allas skulle.

Demonstration från Götaplatsen till Järntorget, vi uppskattades till ungefär 5000 människor när vi nådde Järntorget

 



Lördag/Söndag






Middag på Bombay med Eva, Daniela och Nilla för vår insats för Röda Korset i sommras (nej jag är inte ens medlem) och därefter möta upp Louise för att dra till Nilla och chilla (obs rim!) Vi hade det trevligt i Nillas föräldras dubbelsäng och startade sedan söndagen med  med tv och asgrym frukost. Jordgubbar, k-special, baugette, te, hallonjuice osv. Fantastico! Jag älskar mina brudar till 100 %. Därefter träffade jag min kära skruv Alexander och även Lollanpollan, vi... åt (ovanligt i Sofias värld, mmyeah).

Kallakallacka på Kapten Röd






Kapten Röd och sedan en liten fika på Tintin, fina grejer!
Louise är snygg och kapten är wonderful.

Louise beställde en frukt och en vatten, Nilla en smoothie och en frukt, och jag, tjockisen själv, körde på bärpaj med ÖVERDRIVET mycket vanlijsås(vanlijpöl). Efter såsepisoden åkte jag och Nilla hem till min moder och sov, eller ja, Nilla sov i min säng och jag smög in och knaprade på en liten nattmacka (Njaal tunnbröd är kärlek).


S1b







Min klass är ganska grym ändåå, förväntar mig 3 goa år!

Spanskaplugg, engelska verb, en bok som behöver bli läst och ett liv som ska levas.. Jag har inte en ledig dag fören lördag. Värt!


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Jag, Nilla, Freja och Louise såg I rymden finns inga känslor i lördags. Jag kan ärligt säga att de är en av de bästa svenska filmerna jag sett. Rolig, sorglig, fin och satte igång tankar. Se den!

Därefter sov jag hos Lollanpollan, mysigt som alltid. Massa te, prat och såklart mat hehe..

Nu kallar skolan snart för en lektion (engelska var inställd). Jag som trodde att Rudebecks skulle vara hårt men no no.. Men först, lite mer te.

 


FREDAG

Njaal tunnbröd

Vindruvor

Tropisk juice

 

Idag är jag sjuk. Trasig hals och bultande huvud, lite feber på det. Mysigt.. Jag citerar Isak från igår, "det känns som att du kommer smälta bort". Så min fredag lär bestå av sängen, te och webbtv.

 


Vanilj





Nilla min pingla och Eva (clem)Entin kom till min skola och därefter gick vi till Café Vanlij, klassiskt som Nilla skulle ha uttryckt det. Jag beställde plastfolie med salladsblad, det var allt min skrala studentkassa tillät. Okej bra skämt.. Åt en grymt god macka med salamie och brie, som helt enkelt var lite för god för att hinna förevigas innan den tog slut (eller så är det bara jag som är långsam med kameran).

Efter Vanlij hängde vi i mitt hemklassrum (ja, Sigrid Rudebecks har hemklassrum med bänkar, vad fan har jag börjat på lågstadiet igen?) i väntan på att Isak, som skulle vara med Eva skulle sluta. Sedan bar det av till Majorna och jag och Nilla fixade min design, drack cola och skrattade till gamla vännerrepriser som kanal 5 trevligt nog visade.








Lejonhjärta








Hösten är på ingång och jag längtar, ja ni hörde rätt.
Jag längtar efter att det ska bli så mörkt att man utan att skämmas får stanna inne under ett täcke och gömma sig hela dagen, dricka te och bara gosa. Hålla i en varm hand, lyssna på Regina Spektor och pussas med den man tycker om.
I höst och vinter ska jag bo i den här tröjan, jag har fått nog av att frysa sedan förra året.

Nu blir det skolan för en lektion @50 minuter, mitt schema älskar mig. Därefter ska jag träffa min lilla pingla Nilla, och förhoppningsvis få hjälp med min förtillfället äckligt fula desgin.


Aerobic Funk



Snygg bild på träningspeppad tjej..


Linnet på bilden fick jag i present av min farbros fru, var det en vink om att jag borde börja träna?
I vilket fall som, har jag i alla fall gjort det och mitt Fysikenkort invigdes i måndags med dansmix, det tråkigaste jag gjort i mitt liv. Vi skulle "bjuda på oss själva" och "flörta med varandra" samtidigt som vi gick runt med armen i honör till någon tramsig armylåt. Jag gick därifrån.
Nu väntar Aerobic Funk, förhoppningsvis något helt annat


ZOMMAR

Sommarlovet har varit underbart. Mitt sista sommarlov då jag fortfarande fått lov att kalla mig grundskoleelev (numera är man gymnasist, närmare bestämt Rudebeckare, gud så flott!). Jag har badat, fått myggbett, skrattat så jag gråtit, blivit kär och chillat på livet.

 

En vecka spenderade jag i Marbella tillsammans med min kära mor.

Vi hade det fint, umgicks med min mammas moster, åt göttig mat, drack kaffe, åt melon och njöt av värmen!

 

 

Resten av sommaren spenderades lite här och där med finfina människor.

Azaleadalen!

Picknickfestivalen

Finaste killen

6e augusti, Bbbbirthday

SÅ JÄVLA SNYGG (menar mig själv, hoppas ni fattade det)


 

 


Hon tuggar kex

 

Jag är en flicka, nyss fyllda 16 som bor i Göteborg. På fritiden festar jag, leker med min iphone, leker med min imac, umgås med mina rika vänner och badar i min jättestora pool eller flyger i min privatjeet. Om jag hade fått rösta hade rösten självklart fallit på Moderaterna, Fredrik Reinfeldt är min gud!


Så var de inte så : PpPPp


Egentligen är jag ganska vanlig. Bor på delad tid hos mor och far, spelar gitarr, dricker te och gosar med min katt, umgås med vänner och tränar (jag ska i alla fall börja.. det måste väl räknas?).


Nu presenterar jag mig, som om jag skulle få några läsare som inte redan känner mig.. Hehe man kan ju låtsas.


Här kommer jag bjuda på en mix av allt möjligt, tankar, bilder, musik och annat, enjoy!


RSS 2.0